Четвъртък, 06.10.2022, 00:58Добре дошли Гост | RSS
Знам за 7
Меню на сайта
Категории на раздела
Списания по анатомия на човека [1]
Статистика

Онлайн общо: 1
Гости: 1
Потребители: 0

За сваляне"Човешкото тяло отвън и отвътре" - на руски език
[ · Свали отдалечено (659 МВ) ]24.12.2018, 01:53


Поредицата "Человеческое тело. Снаружи и внутри" ("Човешкото тяло отвън и отвътре") се самоопределя като "пълен справочник по медицина и медицинска практика". Издава се от издателство "Де Агостини".

Съдържанието на списанието е създадено за обща информация и не може да подмени консултацията със специалист. Списанието НЕ може да се употребява като учебно пособие по медицина. Текстове от списанието не трябва да се използват за диагностика или за лечение на болестни състояния и на техните усложнения. В случай на поява или на усложнение на заболяване се препоръчва незабавна консултация с личния лекар. Издателството и авторите на публикацията, както и авторите на сайта, не носят отговорност за вреди върху здравето, получени в резултат на такива действия, като лечение, самолечение или отказ от лечение, предприети въз основа на информация, съдържаща се в списанието.

 

Може да ги разгледате онлайн ТУК

 

или да ги свалите ОТТУК 

 

 

Помощ за свалянето


Като отворите линка, ще видите два скоростомера. Избирате десния, под който пише "Free download" или "Обычное скачивание" ("Обикновено сваляне").

В средата на екрана ще се появи часовник, който ще отброи 60 секунди.

След като изтекат, на негово място ще се появи диалогов прозорец с код от две думи (на латиница), които трябва да напишете в празното поле. Спазвайте големите и малките букви, а между двете думи оставете разстояние един интервал. Ако сгрешите някоя буква, ще се появи нов код.

След успешно въвеждане на двете думи, на мястото на кода ще се появи бутон "Douwnload the file" ("Свали файла").

Натискате го и ще се появи диалоговият прозорец за сваляне на файла, който ще Ви попита къде иска да запазите сваления файл. Форматът на файла е .rar и е с размери 659 МВ.

Файловете в архива са във формат .djvu, който се отваря с DjVu viewer, като например WinDjVu.

 

 

Категория: Списания по анатомия на човека | Добавил: znamza7
Прегледи: 163 | Сваляния: 48 | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
avatar
Вход в сайта
Търсене
Приятели на сайта